O Nama

Mobile-4U d.o.o. je jedno od vodećih poduzeća u Hrvatskoj za pružanje usluga upravljanja voznim parkom, osnovano 2010. godine kao dio grupacije auto kuće Štasni d.o.o. Osim upravljanja voznim parkom također pružamo uslugu dugoročnog najma vozila te se bavimo i prodajom rabljenih vozila. Vaše poslovanje činimo jednostavnijim i umjesto Vas preuzimamo brigu o održavanju vozila, redovnim servisima, osiguranjima, tehničkim pregledima, zamjeni guma i o svim ostalim aktivnostima kako biste osigurali potpunu mobilnost u svakom trenutku. Ključ našeg uspjeha su zadovoljni klijenti kojima smo dostupni u svakom trenutku, 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Obratite nam se s povjerenjem jer uz nas dobivate potpunu i profesionalnu uslugu i pouzdanog partnera u poslovanju.

Imate li bilo kakvih pitanja ili se samo želite informirati o mogućnostima ugovaranja željenih usluga i dostupnosti određenih vozila, kontaktirajte nas putem telefona na broj 01/6472-360 ili preko e-maila info@mobile4u.hr.

ISKUSTVO JE PREDNOST

Brojevi su naš portfolio.

GODINE POSLOVANJA

BROJ KLIJENATA

BROJ VOZILA

Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje?

Stojimo vam na raspolaganju, kontaktirajte nas u svakom trenutku i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti na Vaše pitanje.