Molimo korisnike naših vozila u dugoročnim i kratkoročnim najmovima da sve kazne ili troškove dnevnih parkirališnih karata podmire u roku navedenom na uplatnicama koje zaprime ili na vozilu ostavljaju djelatnici izvođača komunalnih usluga i organizatori naplate i kontrole parkiranja.

Komunalna poduzeća za sve kazne kojima je istekao rok za plaćanje naveden na uplatnici po isteku roka automatizmom terete i šalju račune prema vlasniku vozila Mobile-4U d.o.o. i sukladno tome prebacuje obvezu plaćanja na Mobile-4U d.o.o.
Odlukom uprave Mobile-4U d.o.o. od 01. siječnja 2021. godine svi zaprimljeni računi za parkirne kazne i dnevne parkirališne kazne će se odmah platiti, a trošak prefakturirati korisniku odnosno klijentu s kojim je sklopljen ugovor o najmu sukladno ugovorenim uvjetima iz istog uz naknadu prema važećem cjeniku.
Sve uplate komunalnim poduzećima nakon isteka roka plaćanja kao i sve probleme koji time nastanu (poput duplih uplata, zahtjeva za povratom preplaćenih sredstava ili sl.) korisnik vozila je dužan rješavati sam direktno sa komunalnim poduzećem ili organizatorom naplate i kontrole parkiranja kojem je kasnio s plaćanjem.